Om webbplatsen

Innehåll

Texter på webbplatsen omfattas av normal upphovsrätt. Det är självklart tillåtet att citera materialet så länge som källan anges. Du får däremot inte ändra i texterna eller använda dem, helt eller delvis, i något kommersiellt syfte utan skriftligt tillstånd från myndigheterna Universitetskanslersämbetet eller Tillväxtverket. Om du vill använda material som myndigheterna presenterar åt andra informationslämnare ska du kontakta respektive informationslämnare.

Länkningspolicy

Länka gärna till <Digital Spetskompetens> men tänk på att:

  • inte använda <Digital Spetskompetens> logotyp för att länka till vår webbplats. Vi vill undvika tveksamhet om vem som är ansvarig för informationen på den webbsida där länken är placerad.
  • länka alltid så att <Digital Spetskompetens> webbplats inte placeras inom ramarna (frameset) för en annan webbplats.

Struktur och design

Det finns flera sätt att hitta innehåll på webbplatsen. Genom Sök kan du antingen söka via fritextfältet eller filtrera dina sökresultat. Du kan även använda menyer på webbplatsen eller trycka/klicka dig in till innehåll från startsidan. Det går även söka sig in via sökmotorer till innehåll på webbplatsen.

Webbplatsen är byggd utifrån så kallad responsiv design. Det betyder att den fungerar i mobiltelefon, surfplatta och dator. <Digital Spetskompetens> bygger på de senaste HTML-standarderna, för närvarande HTML5.

Tillgänglighet

<Digital Spetskompetens> följer ”Vägledning för webbutveckling”, de officiella riktlinjerna för arbete med webbplatser i offentlig sektor. Webbplatsen strävar efter att uppnå tillgänglighetskraven i Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.0 nivå AA.

Mer information på webbriktlinjer.se

Du kan läsa om hur denna webbplats uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, eventuella kända tillgänglighetsproblem och hur du kan rapportera brister till oss så att vi kan åtgärda dem.

Se tillgänglighetsredogörelse för webbplatsen digitalspetskompetens.se.

Kontakt

För frågor om webbplatsen kontakta webbansvarig på info@digitalspetskompetens.se.

Senast uppdaterad: 2020-08-28